Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
9HYx +246
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
Opisywałem kiedyś jak rosyjska propagandę bawią kwestie problemów brytyjskich rakiet czy defektów F35. Różnica mentalności polega na tym, ze zachód rozwiązuje problemy, a śmiejące się kacapy zamiatają wszystko pod dywan i uważają ze z takimi t14 i su57 jest wszystko super.
Druga różnica w mentalności to kwestia DYSKUSJI. Ruskim wydaje się, ze słabością NATO jest to ze panstwa nie dogadują się w niektórych tematach. Tylko ponownie. To właśnie w dyskusji jest siła, a po czasie NATO dochodzi do consensusu. Ruska mentalność zbudowała CSTO którego członkowie lub byli członkowie zamiast rozmawiać wspolnie wola negocjować wzajemne stosunki z udziałem…krajów NATO.
Kacap mierzy NATO swoją miara i dlatego rozjeżdża się mu rzeczywistość.
#wojna #rosja #ukraina #nato #wojsko
@Yurakamisa:
Rankingi są niewiele warte.
@SpaceCat: To tak, podaję tylko jako ciekawostkę
@Grzesiok: Zgadza się. Spór to jest najważniejsza siła naszej cywilizacji. Cywilizacji zachodniej, łacińskiej.
Dzień w którym wszyscy by się ze sobą zgodzili byłby jej ostatnim dniem.
@Grzesiok: Przypomina mi to sytuację z jednym polskim karabinkiem, którego nie można krytykować, bo jest się niemieckim agentem, szmalcownikiem i zdrajcą narodu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)