@Oo-oO: Kapitan Sowa na tropie. Pierwszy kryminalny w Polsce. 07 zgloś się to wcześniej się skończył. W sumie do sensacji + kryminał można zaliczyć pan samochodzik i templariusze.
@Rasteris Sowa dość jednak stary, ale ok, jak ktoś faktycznie szuka pewnego przekroju to można. Ciekawi mnie względna posucha między 2008-2018, do pewnego stopnia oczywiście kryzys, ale czy tylko? Ktoś powie też że możnaby dodać "Ultraviolet [2017-2019]" i "Pod powierzchnią [2018-2019]" tylko czy one były takie popularne to nie wiem.
@Rasteris: Tak z głowy, jestem ciekaw ile kojarzę i czy kojarzysz więcej, bez sprawdzania - najpopularniejsze okołomedyczne, dowolny język: dr house, scrubs/hoży doktorzy, mash, na dobre i na złe, good doctor, greys anatomy/chirurdzy, ostry dyżur :)
@Oo-oO: doktor Kildare z chamberlainem, mega popularny na początku lat 70. Trochę obok, to jeszcze Daktari, ale weterynarz ( ͡°͜ʖ͡°) biznes medycyna sądowa. Czeski szpital na peryferiach, niemiecki klinika w szchwarzwaldzie.
@Rasteris: dr Queen, ha, to były czasy, teraz nie ma czasów ;) zawsze mi się wydawało że miał coś w sobie z ani z zielonego wzgórza przeniesionej na dziki zachód ;)
Ktoś powie też że możnaby dodać "Ultraviolet [2017-2019]" i "Pod powierzchnią [2018-2019]" tylko czy one były takie popularne to nie wiem.
źródło: 00081O4DTP3A89MF-C122-F4
Pobierz