Aktywne Wpisy

kobiaszu +199
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry

źródło: 1000015744
Pobierz
GrzegorzPorada +41
Muszę się wyżalić. Czuję że zmarnowałem 15 lat życia a moja kariera zawodowa doprowadziła mnie do nikąd. W wieku 35 lat powinienem być w swoim prime zarobków i zdrowia a jestem nikim. Ciągle trafiam do gównianych firm gdzie oczekuje się odemnie zrobienia wszystkiego a mam płacone mniej niż cieć co pilnuje bramy. Przez ostatnie 10 lat projektowałem kolejno: strony internetowe, loga, aplikacje mobilne, materiały do druku, książki, nadruki na koszulki, projektowałem etykiety,

źródło: be-my-head-fighting-my-life
Pobierz
#polskiedrogi #polscykierowcy #stopcham #prawojazdy
https://wykop.pl/wpis/74336941/hej-serek-heterogenizowany-dlaczego-jak-wyszlo-na-
Filmik już nie działa, ale przegrał.
Przecież widziałeś kierunek już wcześniej, cmon. Ja rozumiem jakby taki dziad wyleciał ci zza tira na esce czy autostradzie, to wtedy też bym tak trąbił i siadł na dupie, bo takie parchy co myślą, że "jo wyjeżdżum i jo mom prawo wypczedzić a ten h-j niech hamuje z tyłu", to straszna plaga na drogach, ale
Przed korkiem zwolniłem, z resztą każdego samobójcy nie uratuję. Ich wybór.
Komentarz usunięty przez moderatora