Wpis z mikrobloga

Beka z polakusów dożywotnia, Ukrainka tworzy tiktoka żeby #!$%@? polki, polki pod nim obrażają Polaków i piszą że może ich brać. Polak jak pies zawsze będzie bronił polek które nawet go nie chcą. aż się przypomniała sytuacja z polką i mokebe gdzie własnym ciałem zatrzymywali samochód XDD #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
sakiro12 - Beka z polakusów dożywotnia, Ukrainka tworzy tiktoka żeby #!$%@? polki, po...

źródło: 2024_02_26_21_32_44_303

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sakiro12: wojna upośledzonych umysłowo , akurat większość polek jak i Ukrainek to dno intelektualne , tak samo zacietrzewione i zapatrzone w siebie
Wybór między karynska polka a karynska ukrianka to jak wybór między kiła a cholera (nie obrażając normalnych polek i ukrianek ) ale w obu tych państwach istnieje nadreprezentacja karyn które myślą że jak się umaluja i ubiorą jak szon to już są nie wiadomo kim
  • Odpowiedz
@sakiro12: bialorycerzyki to dramat. Wiadomo, że ukraińskie julki nie polecą na mireczków, którymi p0lki gardzą, ale jednak był tyłka p0lek że tylko pojawiły się Ukrainki, często dużo bardziej zadbane to był chyba jeden z niewielu "pozytywów" tej całej powalonej wojny. No ale bialorycerzyki to dramat.
  • Odpowiedz
@puchtek: a co to za zadbanie ? Umalowanie włosów i ryja to nie dbanie o siebie
Dbanie o siebie to chodzenie to lekarza dentysty , zdrowe odżywianie sen , dobre kremy do twarzy
Śmieszy mnie że w Polsce i Ukrainie jest taki k--------k że za zadbanie uważa się tone szpachli na facjacie
Malowanie się jak clown to nie zadbanie xD
  • Odpowiedz
@typowyWykopekMizogin: tak skrytykowałam bo napędzanie ego takim laskom to głupota ,podeszwa mojego buta ma więcej komórek mózgowych niż taka "kobieta " a jaszcze jakieś typy się dzieła na obozy żeby taka głupotę wspierać xD
Kłótnia ja poziomie "ja jestem lepszo ładniejszo a nie bo jo "
Wojna polskich karynek z ukraińskimi a poziom głupoty taki sam
  • Odpowiedz