Aktywne Wpisy
PiccoloColo +391
Baba zrobiła jagodzianki z kremową chmurką - wykopek chce ją ukamienować xD
Wykopek zwalił se pod pierzyną - PODZIWIAJCIE MNIE!
Ja to już nie wiem, co tym sfrustrowanym chłopakom może pomóc. xD Jednocześnie się nie dziwię, że kobiety są wybredne skoro na rynku knura roi się od studentów redpilaków z jutuba - posucha.
Przecież
Wykopek zwalił se pod pierzyną - PODZIWIAJCIE MNIE!
Ja to już nie wiem, co tym sfrustrowanym chłopakom może pomóc. xD Jednocześnie się nie dziwię, że kobiety są wybredne skoro na rynku knura roi się od studentów redpilaków z jutuba - posucha.
Przecież
KingaM +1
Jak reagujesz, gdy Twój partner wyrzuci coś Twojego bez pytania?
- Kończę taki związek, nie szanuje moich rzeczy,mnie 29.7% (250)
- Uzasadniona agresja 49.0% (413)
- Ignoruję to, bo to tylko rzecz. 7.0% (59)
- przykro, ale Ignoruję to, żeby nie prowokować kłót 6.1% (51)
- Odcinam się emocjonalnie, tracę nieodwra zaufanie. 8.2% (69)
Rozumiem, że wydumali sobie że Ukraina wytrzyma jeszcze parę miesięcy i będzie zgniły pat, a także bieda i patologia zalewająca Europę. Chyba stwierdzili, że jak 5-10 krajów wrzuci trochę sprzętu, trochę wojska i wejdziemy do wojny na pełnej k----e to uprzedzimy Putina z gospodarką nastawioną na wojnę, co by się nie rozkręcił i nie napadał kolejnych krajów za parę miesięcy, jak Ukrainie skończy się amunicja. Tylko że oznacza to za chwilę masowy pobór i rakiety latające nad polską, więc jeśli to się potwierdzi to znów Polska w centrum wojny światowej xD
#wojna #ukraina #nato
Ale wojna już trwa.
Przespałeś
@MajsterOfWihajster: https://twitter.com/KWojczal/status/1762257901354127372 dlatego że mam obawy, że to co zapowiada Macron i zaczynają popierać geopolitycy po prostu przejdzie? Aha.
nie dość, że pełen miłości to jeszcze abstrakcyjnego humoru - no jesteś mój typ. Jak się spotkamy to pozwolę ci sobie obciągnąć. Dla atrakcji wizualnych nawet zafarbuję łoniacze na niebiesko specjalnie dla ciebie :*