Aktywne Wpisy
meltdown +265
czerwonykomuch +94
Ilekroć pojawi się jakiś post mówiący o udziale polskich żołnierzy w specjalnej operacji NATO na Ukrainie, od razu wypełzają wolnomyśliciele ze swoimi wypocinami: „A MOŻE TY PÓJDZIESZ?!”, „DLACZEGO MAMY NARAŻAĆ ŻYCIE NASZYCH ŻOŁNIERZY?!”, „DLACZEGO MAMY WALCZYĆ ZA UKRAINĘ?!”
Otóż, co może być niesamowitym odkryciem dla wielu, zadaniem żołnierza nie jest siedzenie w koszarach, kręcenie wora i strzelanie raz na rok. Zadaniem żołnierza jest obrona bezpieczeństwa i interesu naszego kraju.
Żołnierz ma płacone
Otóż, co może być niesamowitym odkryciem dla wielu, zadaniem żołnierza nie jest siedzenie w koszarach, kręcenie wora i strzelanie raz na rok. Zadaniem żołnierza jest obrona bezpieczeństwa i interesu naszego kraju.
Żołnierz ma płacone
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie narzekaj inni mieli gorzej niż Ty. Np Michał Białek nie ma jajek
zerwałeś kontakty z rodziną, a ogólnie to masz kogoś oprócz rodziny kto ci pomaga teraz? gdzie znalazłeś robotę w wieku 16lat?
@Mystoo: życie to nie film
@Mystoo: nie miałem nikogo, ale od tego czasu minęło już prawie 30 lat
@Mystoo: na budowie, ale nie było z tym problemów w latach 90
zerwanie kontaktów z rodziną było najlepszą decyzją w moim życiu, mimo że na początku było ciężko, na tyle że poleciałem zaraz po otwarciu granic do UK z plecakiem gdzie miałem cały swój dobytek, ale dzięki temu wyszedłem na ludzi, gdybym