Aktywne Wpisy
Hit moi drodzy, spojler w reklamie. Wiemy już z kim będzie Karol. Wejdzie nowa uczestniczka (włosy, tatuaż z palmą) i to będzie ta miłość. A Julia no cóż 🤷🏻♀️ pewnie
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
Nusantara +51
#frajerzyzmlm #izabelaadamczyk
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
Bo ogółem tak, można zgłaszać do sejmu projekty obywatelskie. Projekt obywatelski o wywaleniu BK0% do kosza nie przejdzie, bo osoby nie ogarniające zależności będą buczeć że "sami kradno a zwykłym ludziom nie dajo".
No to ja mówię na to tak - projekt obywatelski poprawki do ustawy, która ustala MAKSYMALNĄ cenę za metr kwadratowy jako jeden z warunków dostania kredytu. I ustawmy ten maksymalny poziom na takim poziomie, że będzie się wydawał wysoki, a tak naprawdę będzie bardzo niski dla miast wojewódzkich. Powiedzmy, 8500 za metr kwadratowy.
I teraz tak:
- mniejsze miasta co na chwilę obecną mają poniżej 8.5k za metr nie są dotknięte, BeKa wciąż działa w powiatówkach czy w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- osoby co się kompletnie w ogóle nie znają na rynku nieruchomości będą siedzieć cicho, bo dla nich 8.5k za metr to dużo
- stare peerelowskie baby też będą siedzieć cicho, bo dla nich taka kwota to jest za apartamentowiec a nie kawalerkę
- miasta takie jak Warszawa czy Kraków kompletnie nie łapią się pod program, więc deweloperka i fliperzy albo zostają bez klientów albo sztucznie obniżają ceny
- politycy mają "czyste ręce", bo przecież BeKa została wprowadzona i "ludziom dali"
Wzywam eksperta do spraw bańkowych @mickpl i zapraszam do dyskusji
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredyt0procent #mieszkanienastart
https://wykop.pl/wpis/74619567/wpis
ale w sumie to bardziej dla beki pisane (miałem nadzieję, że widać to po tonie wypowiedzi)