Aktywne Wpisy

Ryksa +12
Fakt, że nie mam dzieci jest dla mnie tak zajebisty. W ogóle nie muszę się martwić, że planeta płonie i świat się zmienia. Dotyczy to tylko mnie i nikogo innego. O nic nie trzeba się martwić bo, w najgorszym przypadku się zabije i tyle ( ͡° ᴥ ͡°)

lubie-sernik +15
Nie wiem czy ktoś może kojarzy jak wrzucałem w sobotę na nocnej zdjęcia z klubu.
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u

Jak się po pewnym czasie okazało, w domu brakuje głównie biżuterii, pieniędzy oraz drobnej elektroniki.
Teraz pytanie do wypokowych SzerlokMirków: co się stało się? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otóż:
Pod nieobecność znajomka, gdy udał się do sklepu po wyjaśnienia, z kanapy wylazł czwarty z meblarzy i opędzlował dom z kosztowności... Po akcji z powrotem schował się w mebel i ziomki wraz z fantami i wersalką wynieśli się z domu...
#truestory #pasta #byloaledobre #heheszki
kolesie wnieśli nową pralkę... ale co do starej, powiedzieli, że zamówiłem nową i wniesienie... ale nie ma mowy o ZNIESIENIU starej. oni mają starą pralkę tylko ODERBRAĆ. w domyśle: sprzed klatki schodowej.
ewidentnie chcieli ekstra kasy, ale niestety, musieli z kamiennymi twarzami patrzeć, jak z satysfakcją zrzucałem starą pralkę po schodach... ubaw miałem podwójny, bo