Aktywne Wpisy
wfyokyga +68
Dołożyłem 7 złotych bombelkowi w sklepie, bo mu zabrakło. Guwniara z 5-6 lat, widziałem rozpacz w jej oczach i nie wiedziała co zrobić. To dałem kasjerowi i ona chyba zawstydzona uciekła że sklepu, nawet nie usłyszałem dziękuję. W sumie #!$%@? z tym, dałem bo jak ja byłem gnojem, to parę razy też mi dokładali do czipsów itd. Wiec się czuję, że dług został spłacony.
Minieri +52
No i spełniło się moje życzenie - sobotnia nocka wybitnie spokojna. Trafiły się oczywiście głośne grupy imprezowiczów, ale wszyscy grzeczni i z kulturą, a to w przypadku podpitych grup nie zdarza się zbyt często - zazwyczaj znajduje się chociaż jeden osobnik który próbuje popisać się przed resztą. Często też skracają dystans i mówią do mnie od razu na Ty, co jest ok, ale tylko kiedy brzmi to "mógłbyś to piwo dać z
Akurat przechodził z psem gość mieszkający kilka bloków dalej, facet około lvl 40 (ja 25).
Pogadaliśmy, psy się pobawiły i się rozeszliśmy.
Na drugi dzień wyszedłem z psem na spacer i koło osiedlowego sklepu spotkałem tego samego faceta. Pogadaliśmy chwilę, stwierdził że właśnie kupił czteropaka więc mogę pomóc mu go opróżnić xD
Poszliśmy. Piwa pite, psy biegają (już po drugiej stronie stawu, z dala od bloków) no i spoko. Rozmawiamy o życiu.
Mijają że trzy dni, idę do sklepu, facet tam jest to mówię mu "cześć", na co on od niechcenia mówi "dzień dobry" i się odwraca.
W kolejnych dniach już nawet na dzień dobry nie odpowiadał xD
Do dziś zastanawiam się co takiego się stało xD
#psy #ludzie ##!$%@?
@dorkas: Masz autyzm? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dorkas: To się stało, czyjeś piwa wypiłeś ale kolejnego czteropaka nie dokupiłeś :)
Gdy ktoś zaprasza cię na darmowe piwko i razem sobie pijecie, to chociaż w dobrym tonie jest odpowiedzieć uśmiechem i "cześć", na powitanie a nie jakimś suchym dzień dobry.
Już o odwdzięczeniu się piwerkiem czy małpką nie wspominając.
To
W takim razie:
Jakiś pajac miras, olej go (ʘ‿ʘ)
@AfterPartyBarty: xd
i cyk czarno listo dla pajaca ¯\(ツ)/¯
Swoją drogą nawet uzasadnioną ( ͡° ͜ʖ ͡°)