Wpis z mikrobloga

@PiccoloGrande: ja mówiłem od początku jak to się skończy to wykopki nazywały mnie ruskim agentem xD

Przecież interes Ukrainy jest SPRZECZNY z interesem Polski. I trzeba być debilem żeby tego nie rozumieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@inzynier_zdalekiegowschodu ja nie straszę ja się nawet nie boje chodzi mi bardziej o podejście. Jestem też realista że 4 czy tam 5 artykuł NATO to sobie w dupę wsadzić. Wiadomo że wszyscy się nie wypną ale trochę roSSija z nas krwi by upuściła jeśli przyszło bu do konfrontacji
  • Odpowiedz
@PiccoloGrande: ile razy Zelenski dziekowal, jeszcze dzisiaj dziekowal Polakom, nie wiem co jeszcze mógłby zrobić aby niektórzy Polacy, tacy co nawet dupą nieruszyli niemowiąc już o takich ktorzy byli od początku przeciw pomocy, byli usatysfakcjonowani.
  • Odpowiedz
@PiccoloGrande: Przecież to było do przewidzenia, że ukraińcy nam wyjdą bokiem. Zresztą wielu to postulowało a na wykopie i tak była frakcja pro ukraińska, która od razu atakowała takich ludzi. Teraz połowa wyjechała po większe zasilki a nam pozostała ukraińska wdzięczność.
  • Odpowiedz