Aktywne Wpisy

#sebcel pierwsza kobieta absolwent sebcologii, podobno tytuł jej pracy magisterskiej brzmiał "kajdany Tomka - analiza przypadku"

źródło: il_1588xN.988523620_hojm
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: il_1588xN.988523620_hojm
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jestem beginnerem noobem i stąd moje pytanie - eksplorując Pogrobno na początku staram się walczyć z mniejszymi wrogami, a bossów omijać. Z reguły jestem na dwa strzały dla nich. Jak najlepiej grindować postać? W co inwestować? W staty? No i czy podejście pt. farmienie run i s----------e jak jest ktoś większy to dobre podjeście? Dajcie parę rad, żeby się nie zniechęcić od razu.
co do buildu, fajnie miec jakies zalozenia, aczkolwiek dosyc szybko dostaje sie opcje resetu postaci, mozna go zrobic kilkanascie razy bodajze wiec to tez nie tak ze "zepsujesz" postac i trzeba grac od nowa
na pewno warto w hp i udzwig, do walki wrecz polecam skupic sie na sile
Dodatkowo eksploracja na koniu i zwiedzanie na pałę w stylu kamikadze żeby pozbierać znajdzki, odpalić nowe ognisko itp pomogą Ci się wzmocnić. Zaznaczaj na mapie miejsca gdzie był w------l i wróciłem tam później.
@adam_87: na początku inwestuj w tyle str/dex, żebyś mógł używać broni, która Ci odpowiada, a rozwijaj HP, będzie Ci zwyczajnie łatwiej i nie będziesz ginąc na hita, później po zrobieniu magicznej akademii i bossa tam będziesz mógł robić respec statów, ale HP się zawsze przyda...
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: tyle ze to nie japonski rpg w tym sensie o jakim chyba myslisz
tam czesto poziom druzyny faktycznie byl kluczowy i bez farmienia albo robienia pobocznych aktywnosci moglismy sie zablokowac
tutaj kluczem jest zrozumienie mechanik i wlasne umiejetnosci, podfarmienie i ulepszenie broni pomoze na pierwsza polowe gry gdzie gra zaklada ze tego nie robiles, ale pozniej okaze sie ze
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: moim zdaniem powyzej pewnego poziomu kolejne zwyczajnie daja marginalna roznice i koncowka eldena bedzie wymagajaca zarowno na 120 jak i 500lvlu a najwieksze roznice nadal beda stanowic ogarniecie w walke i mechaniki
a w soulsy gram zeby miec to wyzwanie i poczucie jego pokonywania cala gre, a nie marnowac nie wiadomo ile godzin na farmienie zeby potem jak najlatwiej dojsc do konca,
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: no tak, staty potzrebne do zalozenia buildu itp robia roznice, ale np teraz jak juz zalozyles tarcze meduzy to kolejne 20 lvli nie wiele by wnioslo