Aktywne Wpisy
LatajacyAntek +640
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Goronco +295
7 lat temu zostałem niemal zmuszony do zostania chrzestnym. Szantaże, awantury rodzinne i ataki ze wszystkich stron, bo to przecież ja robię problem i odmawiam maluszkowi. Niestety, uciąłem się. A może i stety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Jak patrzę po znajomych to tylko największe pierdoły nie mają prawka.
I nawet się zdarza, że taką #!$%@?ą jest #programista15k czyli 10k na rękę - niby dobrze zarabia niby tego, a prawka brak.
Bo to że z mamą taki #programista10k mieszka to wyśmiewać nie będę, bo jak jest samotnym przegrywem to niby w jakim celu ma się wyprowadzić? Żeby nabijać kieszeń komuś innemu z tagu #nieruchomosci ? To niech lepiej mieszka z mamą, bo oboje mają się do kogo odezwać.
#mgtow też dam, bo nie bycie fajtłapą to zawsze plus
brutalna prawda jest taka, ze jak po 25 roku zycia nadal cie obchodzi to jak ktos zyje, to jest cos z toba ostro nie tak
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@cebulowy_krezus: We mnie przegrywa trzy czwarte, ale prawko na automatyczna skrzynie sporo upraszcza.
Po prostu bogaci ludzie nie potrzebują prawo jazdy bo mają samochód z kierowcą. Tylko, że tacy ludzie są zajęci zarabianiem pieniędzy, rozwijaniem pasji albo odpoczynkiem i nie tracą czasu na wylewanie jadu na wykopie. Smutny bardzo z Ciebie człowiek, że przejmujesz się i oceniasz innych ludzi po tym czy mają kawałek plastiku, który może im być zupełnie niepotrzebny.
Śmialiście się zawsze ze starych bab, które we wszystko
@Bombonier: Jest ku temu powód, nawet kilka. Znaczy jak nie wyrobiłeś prawka to jeszcze zostaje kwestia tego, że nigdy nie potrzebowałeś transportu bo wszędzie gdzie się wybierałeś miałeś blisko. Ale fakt, coś jest na rzeczy.
Nie ukryjesz tutaj swojej mierności, mireczku xD
@cwlmod: nie umiem, podaje mi też sznycelki widelcem jak jestem głodny