Aktywne Wpisy
Eliade +2
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
Ale kto jest według autora artykułu najbardziej pokrzywdzony w tej historii? Bo przecież nie Tomasz Komenda. Partnerka Tomasza! Która publicznie, do jakichś podrzędnych mediów zdradziła szczegóły ich prywatnego życia.
#tomaszkomenda #pieklokobiet #p0lka #pieklomezczyzn
@kocurrek32 wykopki.
@Krol_Karo albo takie empatyczne i współczujące wykopki:
Słowa otyłego pana znów się potwierdziły że pieniądze szczęścia nie dają, niech mu ziemia lekką będzie.
Ale czarny cyborg, moze się pławić w luksusie juz bez "klopotu". Pewnie stanie wianuszek adoratórow do tej francy.
Ta baba też niezła. Zachodzić w ciążę z kolesiem ze zniszczoną doszczętnie psychą, a potem go obwiniać, że go nie raz dosięgały demony przeszłości i był agresywny w stosunku do niej i
Komentarz usunięty przez moderatora