@niezdiagnozowany: Nie wiem co jadlem w kijowie, bo nigdy nie bylem na Ukrainie, ale za to pamietam jak ty sie zesrales do mnie kiedy parodie ruskiego hymnu wrzucilem na wykop, caly zly byles. xD
@BayzedMan: ??? Pokaż dowód na to moje zesranie się, na razie wszędzie rzucasz pomówieniami, a dowodów brak. W innym poście pisałeś, o tym że rolnik sobie kupi nowe lambo z państwowych dotacji i do tej pory nie podałeś mi ile wynosi średnio dotacja, a przypominam, ze średniej wielkości gospodarstwo w Polsce to ok. 11 ha, więc idąc twoim tokiem rozumowania średnia dotacja na hektar powinna wynosić ok. 100 - 200
@niezdiagnozowany: OH tak robienie z siebie chorego. Jakbyś miał IBS to byś w ogóle chleba nie jadł bo w dietach FODMAP się wyklucza pieczywo ze wzgledu na dużą zawartość węglowodanów.
OH tak robienie z siebie chorego. Jakbyś miał IBS to byś w ogóle chleba nie jadł bo w dietach FODMAP się wyklucza pieczywo ze wzgledu na dużą zawartość węglowodanów.
@ButtHurtAlert: Jem sobie pelnoziarniste angielskie, mmmm ale dobre
@BayzedMan: Coraz niżej upadasz, przekraczając kolejne mentalne granice. Teraz wydumnana choroba jako argument, żałosne. NIE życzę ci faktycznego chorowania na IBS, nikomu tego nie życzę...
źródło: timthumb
Pobierz@ButtHurtAlert: Jem sobie pelnoziarniste angielskie, mmmm ale dobre
NIE życzę ci faktycznego chorowania na IBS, nikomu tego nie życzę...