Aktywne Wpisy

Partacze +118
Zapisałem to sobie ostatnio jako niezła łamigłówkę co autor miał na myśli #sebcel

kontra12 +98
#kanalzero Właśnie typiara z lewicy powiedziała że zmiana etniczna i kulturowa jest dobry bo stajemy się "bogatsi". Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości że lewica to antypolscy zdrajcy którzy dążą do anihilacji własnego narodu byle by tylko zaspokoić interesy obcych

Hołownia po prostu jest dużo, dużo bystrzejszy od wyżej wymienionych.
Ale jednak muszę coś dodać od siebie bo OP napisał o bystrości umysłu i umiejętności ripostowania. No to bystrość umysłu to wiadomo trzeba mieć ale umiejętności ripostowania do pewnego poziomu mizna poprzez pracę w tv się nauczyć. Do pewnego poziomu wg mnie i tak wysokiego
@GrammarNazi: dziś r------ł jak od ręki wyjechał im, że płacenie 300 koła za coś co robicie za darmo to niegospodarność xD a taki ozdoba był wesolutki jak prosił hołownie o wejście na mównicę
Fragment analizy „Erystyki” Schopenhauera. Porównaj to sobie z jego ripostami, np. „jestem tylko skromnym maturzystą” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_C3A68EE5-ECF4-400E-B470-02058E2425FF-59349-00001636671F55AA
Pobierz