Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +90
Ja wam mówiłem, że pracuje w markecie ze sprzętem rtv i agd nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce

Metodzik +54
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

Po co utrudnić rządzących życie jak można obywatelom którzy ich wspierają.
Oby import tańszych napromieniowanych uranem plonów rolniczych zza granicy zalał nasz rynek. Jak mógłbym w sklepie odróżnić produkty na zbożu z Ukrainy to bym tylko je kupował.
#strajkrolnikow #strajk #rolnictwo #protest
źródło: temp_file1494517362543403087
Pobierz@gokusan:
Lol, co to za obóz pracy gdzie p------------ą się o spóźnienie wywołane ogólnokrajowym strajkiem na które pracownicy nie maja wpływu?
@Logan00:
No to co miał zrobić, przefrunąć nad barykadą czy się teleportować? Od rodziców dowiedziałem się, że w moich rodzinnych stronach rolnicy zablokowali most. Najbliższe alternatywy są oddalone o 35 km każda a i tutaj nie ma gwarancji, że nie ma innych blokad po drodze. Jak geniuszu miałbyś nie spóźnić się w takich
Tylko dlaczego rolnicy utrudniają życie bogu ducha winnym zwykłym ludziom a nie politykom czy przedsiębiorcom, którzy za ich niedolę są odpowiedzialni? Przecież to, co robią jest zupełnie bez sensu bo tylko nastawia publikę przeciw nim. Zauważ, że górnicy jak się w-------ą to idą palić opony na wiejską, rolnicy zaś muszą utrudniać życie wszystkim wkoło.
I tak, w dupie mam wszystkich rolników w momencie kiedy zaczynają negatywnie wpływać na moje
@mateyrox:
Jakimś cudem jednak jak górnicy odpalają opony pod Sejmem to zwykle dostają to, czego chcą. Protest wycelowany w odpowiedni target, który działa. Rolnicy odpalili protest wycelowany w utrudnienie życia zwykłym ludziom a to zupełnie nie zmobilizuje rządu, który szaraków i tak ma na co dzień w dupie.
@gokusan: spokojnie, drugi raz ci utrudnią jak znów będą głosować tłumnie na PiS lub przeciwko unii. Trzeci raz jak będzie jechać do ciebie karetka.
Rolnicy to po górnikach najgorsza grupa społeczna.
Z tym zalaniem rynku to super pomysł, ciekawe jakie skutki zdrowotne ma spożywanie wyrobów z zepsutego zboża