Wpis z mikrobloga

#ukraina #rolnictwo #rosja #wojna
Nie, to nie jest fejk. To już się robi z grubsza popierdo.one. ABW powinno wyłapać tych ruskich agentów już dawno. #polityka
greenscreen - #ukraina #rolnictwo #rosja #wojna 
Nie, to nie jest fejk. To już się ro...

źródło: -1-Exen--w-serwisie-X-„Nie-komentowałem-protestów-do-tej-pory-bo-nie-znam-szczegółów-Tym-bardziej-że-naszych-terenówek-rolnicy-na-granicy-nie-blokują-więc-to-raczej-nie-moja-sprawa-Ale-ten-tu-posiadacz-amer

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Macie źródło typu GW Rybnik i dalej że fejk ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ja rozumiem że GW jest politycznie zaangażowana, ale bez przesady, jako źródło zdjęcia są w 100% wiarygodni. Autor baneru kara więzienia za podżeganie do wojny napastniczej. A rolnicy którzy jechali w tej kolumnie stali się po prostu pożytecznymi idi... Jak dopuścili konfiarzy na liderów, to już było wiadomo że to niezbyt mądre osoby są.
  • Odpowiedz
@greenscreen: ABW ma zaczac lapac wszystkich #!$%@? na naszych politykow :) Powodzenia. Problem lezy duzo glebiej i tylko kretyn zacznie sie w tym dopatrywac swiadomej agentury.
Jako narod po 30 lata pseudo wolnosci jestesmy podzieleni wg, mnie jak nigdy. Nawet za komuny nie bylo takiego jadu.
Ktos musi po prostu wziasc polakow za morde i tyle bo jak widac slabo sie rzadzimy bez supervisora.
  • Odpowiedz
Tutaj jeszcze twittetowy wątek o Ojdnie i jego rodzinie, przeczytajcie cały, bo autor wyjaśnia że nie zarzuca Ojdanie tego że ma pieniądze, po prostu pokazuje kim jest, w jakich środowiskach działa i że to co najmmiej cynik i możliwe że to wspominanie o Putini nie jest przypadkowe - Hubert Ojdana kto to jest
  • Odpowiedz
@greenscreen: nie no jeden debil z debilskim transparentem,od teraz juz nie wspieram rolników i będę wcinać zatrute ukraińskie techniczne zboże aż mi się będą uszy trzęsły
  • Odpowiedz