Wpis z mikrobloga

#sejm niepojęte dla mnie jest, że poczta na gębę, bez umowy, bez decyzji, na wniosek knura z MAP wydaje kilkadziesiąt mln pln, czy te wspomniane tablety, zanim podpisali umowę. U mnie w firmie nie kupi się podkładek pod nogi, jeśli procurment nie wynegocjuje najlepszej ceny, nie prześwietli dostawcy, nie podpisze umowy i jeszcze sto innych warunków... Ale za publiczne - hulaj dusza, wiadomo. Btw. ten typ co teraz gada (Kurdziel) obecnie jest w PKP S.A - czyli w poczcie jebło, to spadochron do innej spółeczki. Co za szuje to są, to szkoda strzepić ryja #polityka
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rovi: No nie wiem, przy duzych firmach zawsze podejmuje sie pewne ryzyko i inwestycje gdy przygotowywuje sie do zlecenia. Chociazby trzeba wydac wewnetrznie duze pieniadze na wlasny zespol ktory przez miesiac bedzie analizowal koszty i przygotuje sie do przetargu.
Jako prezes poczty ktorej wlascicielem jest Skarb Panstwa raczej nie mial mozliwosci zrobienia czegokolwiek - to nie sprawa z respiratorami gdzie firmie krzak podarowano kontrakt - tu masz zaufanego partnera ktory
  • Odpowiedz