Aktywne Wpisy
PiersKurczaka +127
Chipsy paskudne jak życie polaka
czemuztak +481
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
- ludności cygańskiej w Polsce mamy ok. 20 tys. osób
- murzynów w Polsce mamy nieco ponad 2,5 tys.
A teraz pytanie: ile ostatnio widzieliście reklam lub seriali na platformach streamingowych z udziałem cyganów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#netflix #youtube #pytanie
@gnt_1: via. Instytut Danych z Dupska
I chyba tyle.
Bo mówimy o Polskich reklamami i Polskich serialach, prawda?
Skoro dajesz statystyki dla Polski (nie wnikam skąd masz te dane) to dziwne, że będziemy mówić o Bill Cosby Show, czy Bayer z Bel-Air
I chyba tyle.
Bo mówimy o Polskich reklamami i Polskich serialach, prawda?
Skoro dajesz statystyki dla Polski to dziwne, że będziemy mówić o Bill Cosby Show, czy Bayer z Bel-Air
@gnt_1: prawakoidy by się zesrały na miętowo jakby zobaczyły Cygana w tv xD
Brzydali też jest więcej, a epatuje się ładnymi ludźmi.
Nie. Murzyni są wciskani na siłę, w nadmiarze, w fikcyjne role, w idelizowane postawy. I tylko oni. Nie azjaci, nie latynosi, nie blondyni. Tylko, urwa, murzyni. A nawet w USA jest ich raptem 13%.
Jesteś ślepy i ograniczony, a wypowiadasz się w tonie Mistrza Umysłów xDD
Gdyby tyle ich było w Polsce to spotkać czarnego byłoby cudem, tymczasem wystarczy pojechać do większego miasta i po maksymalnie 30 min jakoś idzie chodnikiem
Obecnie to ich raczej lekko z 150 tys jest
Dzięki niemu dowiedziałem, że są różnice cyganie w Europie xD
@gnt_1: że co? xD
to chyba dane z 2013, albo dla konkretnego miasta w 2024
czyslupkisapodobnejwielkosci.jpg
Te osoby które tu powyżej na ten temat dyskutują i uwierzyły w te dane to chyba naprawdę ze swoich lepianek nie wychodzą xd