Aktywne Wpisy

wykop +17
Wykopowicze,
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników
tomaszek00 +1653
Zacząłem zabawę #gielda w tym roku i bawilem sie przednio. Założyłem sobie zysk z giełdy na poziomie 6000zl, do konca roku zostal tydzien i do realizacji planu brakuje mi 23 000zl.
#inwestowanie #inwestycje
#inwestowanie #inwestycje

Mężczyźni: dlaczego kobiety nie chcą rodzić dzieci? Dzietność spada!
Mężczyzna do kobiety, która dopiero urodziła:
źródło: temp_file3960352294864913656
Pobierz@wygryw50k nie ma. Co ma ta kobieta na śmietnik dziecko wyrzucić, bo jakiemuś randomowi się nie podoba, że się nim opiekuje?
@WielkiNos: nie powiedział nikt nigdy. Co mnie obchodzą cudze gówniaki. INB4 hurr durr ZUS pierd
A to jak tak to wszystko git xd dawaj im jeszcze codziennoe slodycze, zapewniam ze tez beda zadowolone xd
@aligejtor teoretycznie powinno spać większość dnia i nocy i w wielu przypadkach tak jest. W praktyce wiele się jednak budzi co 10 minut albo nie uśnie nie na rękach, a jak się odkłada to się budzi. Wiele jest uwieszonych przy cycku praktycznie cały dzień i nie można nic zrobić. Wiele ma różne dolegliwości w stylu kolek, alergii, refluksu, różnych chorób. Różnie