Aktywne Wpisy
Kanarynka +26
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +117
źródło: 1000010118
Pobierzźródło: 1000010181
Pobierzźródło: 1000005723
Pobierz- Tato, jak ja powstałem?
- Siadaj synu i słuchaj. Słyszałeś o takiej małej fasoli do risotto?..
Ale tak na marginesie to ostrożnie z wysyłaniem takich zapytań, a już w szczególności nie dodawajcie tego w uwagach bezpośrednio przy zakupie, a to dlatego że w większości sklepów wszystko jest zautomatyzowane, po zakupie magazyn dostaje od razu info co spakować wraz z gotową etykietą, a jak dodacie uwagę to zamówienie jest wstrzymywane do czasu przeczytania jej przez osobę decyzyjną, a zazwyczaj nie jest to żadna osoba
@freepoint: Ja poczekam na resultat za 9 miesięcy.
@lebki: No... zwazywszy na to, że serki Piątnica produkuje zupełnie inna forma to fakt, jest to dla nich reklama bardzo niskim kosztem :D
Potwierdzam
źródło: temp_file652586090849233260
Pobierz@BomBom: Którym jest OP xD