Aktywne Wpisy

WilecSrylec +645
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +41
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

źródło: 1000010118
Pobierzźródło: 1000010181
Pobierzźródło: 1000005723
Pobierz- Tato, jak ja powstałem?
- Siadaj synu i słuchaj. Słyszałeś o takiej małej fasoli do risotto?..
Ale tak na marginesie to ostrożnie z wysyłaniem takich zapytań, a już w szczególności nie dodawajcie tego w uwagach bezpośrednio przy zakupie, a to dlatego że w większości sklepów wszystko jest zautomatyzowane, po zakupie magazyn dostaje od razu info co spakować wraz z gotową etykietą, a jak dodacie uwagę to zamówienie jest wstrzymywane do czasu przeczytania jej przez osobę decyzyjną, a zazwyczaj nie jest to żadna osoba
@freepoint: Ja poczekam na resultat za 9 miesięcy.
@lebki: No... zwazywszy na to, że serki Piątnica produkuje zupełnie inna forma to fakt, jest to dla nich reklama bardzo niskim kosztem :D
Potwierdzam
źródło: temp_file652586090849233260
Pobierz@BomBom: Którym jest OP xD