Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Wszystko czorne, szare a jak bogate to budyniowe.
Chcę burdelową czerwień w samochodzie!
#motoryzacja
Miałem czerwone w 159
Trzymaj plusik za ładne wnętrze z ładnym szczeniakiem
@bidzej Za grubo poszedłeś.
@Dzia-do-stwo: to tu trochę bardziej stonowane. Tak jak napisałem, jak poszukasz, to znajdziesz. Tylko patrzeć trzeba trochę dalej niż niemiecki chłam.
A w Alfie szukaj w tańszych wersjach, Quattrofromaggi jest niezbyt konfigurowalna.
@bidzej mówiąc za grubo miałem na myśli towary luksusowe, a ten model lexusa chyba już takim jest, wówczas można wybrzydzać. Mi chodzi bardziej o auta dla ogółu, nie najbogatszych. Może źle sformułowałem.
E: jak się zastanawiam to podane przeze mnie przykłady swojego czasu też takie były
Ale jak popatrzysz na Lexusa ES - czyli w sumie przebrandowaną Toyotę Camry, za znacznie mniej pieniędzy, to tam też sobie można nawybierać.
Mazda 6 w wersji 20th Anniversary też ma ciekawe wnętrze (chociaż nie czerwone).
@Dzia-do-stwo: Bo cię nie stać.
Poza tym to jest wnętrze w kolorze krem/brąz - nie łapie się w założenia.
@Dzia-do-stwo: jeszcze jedno wnętrze mi przyszło do głowy, całkiem tanie i przystępne:
(ʘ‿ʘ)