Wpis z mikrobloga

Dlaczego samochody nie mają kolorowych wnętrz? Pamiętam zachwyt jak zobaczyłem wszystko niebieskie w Volvo 740 albo zielone skóry w mercedesie CLK.
Wszystko czorne, szare a jak bogate to budyniowe.

Chcę burdelową czerwień w samochodzie!
#motoryzacja
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dzia-do-stwo: jak poszukasz, to znajdziesz. Czerwone skóry były nawet w Kii (Optima i Stinger). Aktualnie kolorowe zdarzają się u Francuzów, u Mazdy, u Alfy, no i oczywiście w trochę droższych autach.
  • Odpowiedz
Za grubo poszedłeś.

@Dzia-do-stwo: to tu trochę bardziej stonowane. Tak jak napisałem, jak poszukasz, to znajdziesz. Tylko patrzeć trzeba trochę dalej niż niemiecki chłam.

A w Alfie szukaj w tańszych wersjach, Quattrofromaggi jest niezbyt konfigurowalna.
bidzej - >Za grubo poszedłeś.

@Dzia-do-stwo: to tu trochę bardziej stonowane. Tak ja...

źródło: 20230407_NewLC3

Pobierz
  • Odpowiedz
@PiotrFr: czyli jestem pierdoła

@bidzej mówiąc za grubo miałem na myśli towary luksusowe, a ten model lexusa chyba już takim jest, wówczas można wybrzydzać. Mi chodzi bardziej o auta dla ogółu, nie najbogatszych. Może źle sformułowałem.

E: jak się zastanawiam to podane przeze mnie przykłady swojego czasu też takie były
  • Odpowiedz
@Dzia-do-stwo: no dobra, to prawda, Lexus LC do najtańszych nie należy.
Ale jak popatrzysz na Lexusa ES - czyli w sumie przebrandowaną Toyotę Camry, za znacznie mniej pieniędzy, to tam też sobie można nawybierać.

Mazda 6 w wersji 20th Anniversary też ma ciekawe wnętrze (chociaż nie czerwone).
  • Odpowiedz