Aktywne Wpisy

Minieri +373
Siemka mireczki, sprawa jest. Dzieciaki z Juventus Academy z Piekar Śląskich rocznik 2015 (U-10) marzą o tym żeby jechać na MŚ akademii Juventusu do Turynu i potrzebują w spełnieniu tego marzenia naszej pomocy. Ja wsparłem tę inicjatywę niewielką kwotą i bardzo was proszę o to samo, lub w miarę możliwości o więcej :) Szczególna prośba oczywiście do kolegów Juventinich #juventus :)
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie

źródło: 99a8366499f39e735e696071de3f9df9
Pobierz
micq +64
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to

źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
Na fali ostatnich dyskusji o ogródkach działkowych otwieram nitkę z najbardziej patologicznie położonymi #rod
Katowice, okolice ul. Francuskiej i Ceglanej. Mógłby być zajebisty park miejski ze stawem, położony prawie bezpośrednio przy południowej granicy śródmieścia. Ale nie! Lepiej zrobic ogrodzony teren dla garstki wybranych, przez co mieszkańcy centrum muszą iść 1.5km do ogólnodostepnych zielonych terenów rekreacyjnych:
źródło: rod
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-02-17 o 11.32.52
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-02-17 o 11.34.31
PobierzTylko jakieś totalne gwoździomózgi sie temu sprzeciwiają bo myślą że im zabiorą ROD w Szczyrku, nawet jak zabiorą to zrobią gdzie indziej lol
źródło: Zrzut ekranu 2024-02-17 113933
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-02-17 o 11.40.18
PobierzTo jest taka patologia, że szkoda słów
źródło: Zrzut ekranu 2024-02-17 o 11.42.09
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-02-17 o 11.43.30
Pobierzźródło: 1
Pobierzźródło: rod2
Pobierz@_mehow_: Na pewno Krupa na to pozwoli xD Skoro prawie z 3 Stawami się udało pod deweloperkę to i tu pewnie by poszło.
@sylwke3100: z takim nastawieniem to mozna w ogole z domu nie wychodzic bo na pewno nic sie nie uda i jeszcze mnie samochod przejedzie.
Kolejny raz powtarzasz te same brednie. Gdyby RODy były dla wybranych to nie byłoby nigdzie ofert kupna prawa do tego tworu. No ale skoro ja mogę sobie w Warszawie prawo do ROD kupić to jednak przeczy twojej gadaninie.
No ale wiadomo deweloper kazał ci tak mówić to będziesz powtarzał