Aktywne Wpisy
Mantusabra +4
dajcie pomysł na rysunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio będąc po podwyżkę usłyszałem, że wynagrodzenie minimalne nie ma żadnego wpływu na to by dokonać rewaloryzacji mojej pensji wraz ze wzrostem płacy minimalnej. Jakie jest Wasze zdanie ?
#januszex #pracbaza #januszebiznesu
#januszex #pracbaza #januszebiznesu
Czy według Was pracodawca powinien rewaloryzować pensję wraz ze wzrostem płacy minimalnej?
- Tak 62.4% (53)
- Nie 30.6% (26)
- Nie wiem 7.1% (6)
Wprowadzanie systemu jednopartyjnego, prześladowania żołnierzy podziemia niepodległościowego, byłych żołnierzy Armii Krajowej, zasłużonych działaczy politycznych niezgadzających się z władzą sterowaną z Moskwy stały się ponurą codziennością przełomu lat 40. i 50. Nie powinno więc dziwić, że jednym z mechanizmów nie tylko komentowania nowej rzeczywistości, ale i odreagowania od codziennych zmartwień i trudności stało się wymyślanie i powtarzanie dowcipów politycznych.
[...] Więcej jest w linku znaleziska.
------
Jeśli interesujesz się historią i lubisz konkretne materiały (takie z rzetelną bibliografią i ciekawymi zdjęciami/filmikami), to dodaj odpowiedź “wołaj” pod tym postem — z chęcią zawołamy Cię do naszych znalezisk (。◕‿‿◕。) #histmag
------
Ten wpis jest fragmentem materiału z portalu Histmag.org. Więcej jest w linku znaleziska.
Fot. domena publiczna
#historia #ciekawostkihistoryczne #histmag #ciekawostki #mikroreklama #swiatnauki #liganauki #qualitycontent #starszezwoje #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #rozowaihistoria #polska #swiat
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
@marekmarecki
Wołamy:
@Mejbijorfader @msky
@turysta89 @rafaU767 @Suchyzmombasu @xyz23 @