Wpis z mikrobloga

@Raklajev: Przepraszam, ale ktokolwiek uważa, że Marcin Dubiel jest skończony w Polsce jest bardzo, bardzo naiwny wręcz jak dziecko. Żeby mnie nikt nie zrozumiał źle, ja absolutnie nie chcę robić z siebie żadnego proroka. Natomiast kiedy to wszystko wybuchło pisałem nawet na wykopie, że ci ludzie zaczną wracać najpóźniej 2-3 miesiące po nowym roku i co się dzieje Boxdel już wrócił, Dubiel wraca a sytuacja Dubiela teraz jest taka jak
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Nie zgodzę się z tym że sytuacja dubiela jest taka sama jak chwile temu boxdela. Boxdel wrócił tylko i wyłącznie dzięki ludziom, dubiela ludzie karcą i wiadomo że znajdą się śmiecie które chcą go w internecie jednak 90% ludzi piętnuje go i brzydzi się nim. Z boxdelem była inna sytuacja. Parę dni po filmie ludzie śmiali się i również go piętnowali lecz poźniej zaczeli zauwazac ze nie zrobił nic
  • Odpowiedz
oxdel wrócił tylko i wyłącznie dzięki ludziom, dubiela ludzie karcą i wiadomo że znajdą się śmiecie które chcą go w internecie jednak 90% ludzi piętnuje go i brzydzi się nim.

@loty-luju: Naucz się jednego, każde piętnowanie zaczyna się i kończy tam gdzie zaczynają i kończą się pieniądze zwłaszcza tak duże i nieosiągalne dla przeciętnego człowiek oraz zgadza się koniunktura. Tutaj ewidentnie grunt pod powrót zaczyna być bardzo mocno ubijany chociaż
  • Odpowiedz