Wpis z mikrobloga

@let_it_be: w Carrefourze mają takie kasy, że przy dużych zakupach wygodniej, ogarnęli to. Nie masz pojemnika z wagą tylko drugi wózek. Przykładasz z wózka do wózka.
A Lidl i Biedronka w zasadzie zmuszają do korzystania z samoobsługowych. Kolejki do zwykłych to masakra. W Carrefour to w samoobsługowych możesz płacić nawet gotówką.
Lidl teraz przerabia stanowiska samoobsługowych, żeby nie było osobnej osoby od nich, tylko jeden kasjer ma dodatkowy sprzęt do zatwierdzania
@Rasteris: my się dopiero tym zachłysnęliśmy, to jest spoko opcja ale musi być dobrze zrobione. Mnie to #!$%@?, że nie mieszczą mi się zakupy w tym kuble. Potem muszę ponownie pakować rzeczy do skrzynki zaczynając od tych najcięższych i tych co się nie zgniotą, a te są w kuble na dole przecież, żeby pozostałych kupowanych rzeczy nie zniszczyły podczas kasowania. (_ )
#justoldpeoplethings
nienawidze lidla za bilety parkingowe

@assninja: a ja za to samo Biedronki xD

Mnie to #!$%@?, że nie mieszczą mi się zakupy w tym kuble.

@let_it_be: to prawda, jak mam większe zakupy to idę do normalnej kasy, u mnie akurat nie ma problemu i w soboty to i 3 kasy są otwarte, ale są też Lidle, w których samoobsługowe mają "kubły" XXL i tam można poszaleć.