@chwilowypaczelok: eh, a wykopki znowu się brandzlują do sklepu, w którym płacą za to samo więcej niż Niemiec. Jeden uj, że są traktowani gorzej. Ważne, że nie ma palet na sklepie.
@chwilowypaczelok: u mnie w mieście jest 30 biedronek, a lidlów 12.
jakoś kupuje w biedronce bo gdzie nie jesteś to jest biedronka. w lidlu sporadycznie bo specjalnie muszę jechać, zamiast zajechać po drodze, ostatnio to chyba jeszcze w pandemi byłem w lidlu, i jakaś głupota tez była że paragon trzeba skanować aby wyjść ze sklepu jakieś bramki czy coś.. pomyślałem że chyba ich #!$%@?ło.
Bardzo proszę o ciepłe słowa. Zawaliłem uczelnie, mam długi i jestem na najniższym punkcie życia, boję się jutro obudzić. Jeśli ktoś z szerszą perspektywą może popisać byłbym wdzięczny.
@Rasteris: pamiętam 2000 lat temu
jakoś kupuje w biedronce bo gdzie nie jesteś to jest biedronka. w lidlu sporadycznie bo specjalnie muszę jechać, zamiast zajechać po drodze, ostatnio to chyba jeszcze w pandemi byłem w lidlu, i jakaś głupota tez była że paragon trzeba skanować aby wyjść ze sklepu jakieś bramki czy coś.. pomyślałem że chyba ich #!$%@?ło.