Aktywne Wpisy
Smarek37 +342
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
qeti +82
Kobieta była raczej zadowolona z mieszkania ale też była mocno zdziwiona że to tylko kawalerka 28m, bo przez telefon jej mówiono że to dwa pokoje a oni, uwaga, "zwykle brali na wynajem dwa pokoje".
Co to znaczy że zwykle brali zwykle dwa pokoje??? Ile mieszkań trzeba kupować żeby takim tekstem walnąć? 5? 10?
Nosz kurde faja ja tu ciężko pracuje i pół wypłaty na jakąś kawalerkę wydaje a ci "zwykle biorą dwa pokoje" jakby wybierali picce w biedrze. Niech to już jebnie wszystko (・へ・)
#nieruchomosci #zalesie
Z matematycznego punktu widzenia spłacasz tylko
@joybubbles: a wiesz, że nie musisz ich wpuszczać?
@joybubbles Życie. Myślisz że co czują ludzie zarabiający 3-4k na rękę gdy wykopek zarabiający 15k na rękę narzeka że się nie da żyć w tym kraju?
@DeoLawson: cooooooo? xD jak to mozliwe
@joybubbles: to przecież tanio, a 200k + 80-100k na remont to też nie jest dużo. Jak się na dobre zarobki, we dwójkę ogarnięte sprawy żywciowo to tym bardziej nie jest duża kwota. Dziwi cię, że ktoś ma na to hajs? Sam zarabiam w rok jakieś 400k, hajs musi krążyć, nikt nie będzie odkładał tego do skarpety