Aktywne Wpisy
jakuba94 +56
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +17
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
Pani Sylwia (która nie jest normalną osobą delikatnie to ujmując) pewnie poznała czada o konserwatywnych poglądach i dzięki jego twarzy przejęła je. Historia dobrze nam znana, ale, żeby kobieta tak agresywnie podchodziła do tego w społeczenstwie, które wmawia ludziom feministyczną propagandę to jeszcze się nie spotkałem z czymś takim.
Powtarzam po raz kolejny: Na rynek matrymonialny można wrócić tylko po wielkim kataklizmie. Wrzucie na luz, bo żaden pilot z nami nie leci już xDDDDDDD
Screen dzięki @1-1-1-1
#blackpill #p0lka #przegryw #przegrywpo30tce
Ileż to razy byłem świadkiem jak Julka cisnęła bekę z facetów posiadających tacie auta, ale jak się trafił Chad w Syrii astrze to by tej Astry broniła jak Rejtan własną piersią bo to Chada astra więc dobra( ͡° ʖ