Aktywne Wpisy
wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Nie mam prawa jazdy ani auta. Matka i ojciec to samo. Kierując samochodem trzeba być ciągle skupionym, patrzeć na znaki, co chwila zmieniać biegi tą pałką (w czasie jazdy jeszcze pamiętać ich wzory jednocześnie patrząc przed siebie). Nie umiem się skupić na jednej rzeczy przez dłuższy czas, więc to byłaby męczarnia, a najpewniej bym jebnął jakąś starą babę lub inny wypadek spowodował i internet by mnie zmemował jako drugiego Hajto. I po co? Z resztą już ćwierć wieku żyję, to za stary już jestem.
@Felixu: No po nic. Lepiej pisać na Wykopie o makaronie z sosem i klaczach bez gumy.
Kurde. Mi nie pomogło mimo, że to najprawdziwszy fakt.