Masz jakąś nerwice natrectw, czy o co chodzi z tymi bokserkami?
chodzi Ci o ilosc? Zazwyczaj zamawiam ubrania w takich ilosciach, tzn moze bielizne grubiej, bo zmienam do trzech razy dziennie.
Ale golfow czy basicowych koszulek tez biore zazwyczaj przynajmniej 10 szt, jezeli juz nosilem ten model i podoba mi sie kroj, dopasowanie, jakosc, cena
@programista15cm 35zl, sporo jak na pseudohurtowy zakup. 20lat temu(!), kupilem 5x par bokserek za 50zl I do tej pory mam kazde znich. (Oczywiscie nie sa to jedyne bokserki)
@siedze-na-antresoli: no gacie zmieniam wyboraz sobie, trenuje codziennie w zasadzie, po basenach tez raczej nie zakladam tych poprzednich i na noc tez zazwyczaj czyste zakladam ( ͡°͜ʖ͡°)
@Issac: zwykly ze sklepu interentowego pewnej francuskiej (nienznaej w polsce) marki, moze faktycznie powinienem sie ubiegac o rabat, ale one juz sa w zasadzie rabatowane, w wielopakach, a czesc w losowych paczkach (losowe grafiki z puli).
20lat temu(!), kupilem 5x par bokserek za 50zl I do tej pory mam kazde znich. (Oczywiscie nie sa to jedyne bokserki)
@Issac ja tez, dlatego wlasnie zamierzam sie zmienic
@Issac: Tak. A ty jak prosisz jedne spodnie to dostajesz jedną nogawkę czy komplet? Dodawanie tej "pary" w przypadku pojedynczych produktów nie ma sensu logicznego. Mnie tego jeszcze w podstawówce uczyli.
@Arkadian uzywanie para okularów też jest nielogiczne ? Istnieje przecież okular. Uzywanie ma zarys historyczny, nie jest bledem dodawanie pary przed tymi wyrazami. Sa rozni nauczyciele, nie zawsze mają rację.
@programista15cm nie rozumiem logiki. W sensie bardziej byłem w stanie zrozumieć zamówienie 44 par bokserek, i zmianę 3x dziennie, bo treningi itp i też bym umyty w szatni nie zakładał majtek które miałem cały dzień na dupie, ale prania co 3 tygodnie nie jestem w stanie przyjąć. 1. Jestem w domu mam pralkę. Bez dyskusji. Nie kupuje tych publicznych pralni. 2. Jak już nie mam pralki bo wynajmuje rbnb na końcu świata
Witam, mam takie pytanie. Czy według was jest możliwe dojeżdżać rowerem do pracy 11 km rowerem? Droga Miasteczko-wioska. Praca od 7-15 więc w sumie spoko jak na rower. Ewentualnie jakiś elektryczny DOBRY rower? Poleci ktoś coś? #rower #rowery
Pol roku sie do tego zabieralem.
#oswiadczeniezdupy #oswiadczenie #bieliznaboners
@talmudyczny_triumfalizm: zebys wiedzial, zamowilem S (zamawialem juz wczesniej od nich)
Masz jakąś nerwice natrectw, czy o co chodzi z tymi bokserkami?
@Issac: to duzo? malo?
Od designersow kosztuja tak 75-100, a tez lubie
chodzi Ci o ilosc? Zazwyczaj zamawiam ubrania w takich ilosciach, tzn moze bielizne grubiej, bo zmienam do trzech razy dziennie.
Ale golfow czy basicowych koszulek tez biore zazwyczaj przynajmniej 10 szt, jezeli juz nosilem ten model i podoba mi sie kroj, dopasowanie, jakosc, cena
20lat temu(!), kupilem 5x par bokserek za 50zl I do tej pory mam kazde znich. (Oczywiscie nie sa to jedyne bokserki)
@siedze-na-antresoli: co masz na mysli? Sa jakies robaki, ktore atakuja brudne gacie? XD
Raz na 3 tygodnie robie kilka pran
@siedze-na-antresoli: no gacie zmieniam wyboraz sobie, trenuje codziennie w zasadzie, po basenach tez raczej nie zakladam tych poprzednich i na noc tez zazwyczaj czyste zakladam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli tak jak mowie ~~3 tygodnie
@Issac: zwykly ze sklepu interentowego pewnej francuskiej (nienznaej w polsce) marki, moze faktycznie powinienem sie ubiegac o rabat, ale one juz sa w zasadzie rabatowane, w wielopakach, a czesc w losowych paczkach (losowe grafiki z puli).
@Issac ja tez, dlatego wlasnie zamierzam sie zmienic
@programista15cm: czyli razem 88 sztuk. Skarpety się kupuje parami.
ps. Nie masz pralki i po użyciu wyrzucasz?
@Issac: Tak. A ty jak prosisz jedne spodnie to dostajesz jedną nogawkę czy komplet? Dodawanie tej "pary" w przypadku pojedynczych produktów nie ma sensu logicznego. Mnie tego jeszcze w podstawówce uczyli.
Uzywanie ma zarys historyczny, nie jest bledem dodawanie pary przed tymi wyrazami.
Sa rozni nauczyciele, nie zawsze mają rację.
1. Jestem w domu mam pralkę. Bez dyskusji. Nie kupuje tych publicznych pralni.
2. Jak już nie mam pralki bo wynajmuje rbnb na końcu świata