Aktywne Wpisy

darkhorse +252
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Soothsayer +104
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz

Witam, mam problem z temperaturami, moze ktos będzie w stanie mi pomoc, nowy komputer, skladany tydzien temu procesor ryzen 7 5800x, chłodzenie endorfy spartan 5
Chore temperatury podczas grania w cs2, ktos jest w stanie cos podpowiedziec? zmienic chłodzenie? Cs chyba nie jest taką cieżką gra zeby temperatury dochodzily do ponad 90 stopni
źródło: zdj
Pobierzźródło: zdj2
Pobierz@lukasz-socha-1 skoro niedawno był składany: pewnie nie dolega ci cooler do cpu porządnie. albo za mało pasty
-Zmienić pastę na jakieś Grizzly (żeby zbić kilka dodatkowych stopni)
-Przepływ powietrza #!$%@? bo ktoś odwrotnie wentylatory dał (nie wypycha ciepłego powietrza)
-Chłodzenie nie dociska lub działa za słabo (w najgorszym wypadku popsute) lub źle ustawiony fan controll i wiatrak działa na 20% możliwości (można ustawić że wiatraki szybciej kręcą przy wyższej temperaturze
-Mało prawdopodobny aczkolwiek możliwy scenariusz że ktoś nie zdjął folijek ochronnych przed montażem
Zresztą jak to nie wersja max to mają prawo być takie tempy.