Wpis z mikrobloga

@programista_wykopek: o zniesławienie wygra, wystarczy, ze Dubiel po filmie zwyrola stracił wizerunkowo, a to raczej nie będzie trudne do udowodnienia , sam widzisz, że Dubiel zarzutów żadnych nie ma. Moim zdaniem wygra i to łatwo ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
dubiel z iq krzesłą ogrodowego wygra proces?

@programista_wykopek: to jest sąd, w sądzie nie wygrywa ten kto w filmiku na jutuba dobierze lepiej muzyczkę i wstawi lepsze tło tak jak to się od zawszę wydawało wardędze
  • Odpowiedz
@jestem_kim_jestem: ku#wa chłopie ty iq losujesz w czipsach z napisem wygrałem i myślisz że to prawda xD Ch*j mnie to intereere czy bedzie jego prawnik. Czy to będzie stary Matczak, giertych czy ku*wa Jimmy McGill. Są twarde niezbite dowody to przećpany łeb dubiela szybciej trafi do paki i dobrze. Nawet głupek który publicznie oskarża kogoś o coś tak poważnego, co dziś jest ścigane z urzędu nie będzie kogoś pomawiał bez
  • Odpowiedz
i kolejny bystrzacha xD a ty myślisz że sebek co miał to wszystko umieścił w swoim filmiku tak?

@programista_wykopek: sebek w prokuraturze był i wyniknęło z tego nic.
A jeśli ma jeszcze coś i zataił to przed prokuraturą to jego miejsce jest w więzieniu
  • Odpowiedz
@hugoooo @hugoooo @Kroledyp dobrze a teraz język faktów. Jest dowód ze ukrywal pedofia? Jest. Jest dowód że chciał sie umówić z małolatą i pisal do niej zboczone teksty? Jest. Bystrzaki. Sprawa jest rozwojowa nie wiem co za pudelek czytacie myśląc ze nic nie ma w prokuraturze xD sam bym chciał być na miejscu wardegi. Sprawa latwa do wygrania a pogrąży jeszcze bardziej pdfa i cpuna dubiela. Wgl wierzyć cpunowi
  • Odpowiedz
@programista_wykopek: czyli masz jakieś dowody, ze ukrywał pedofila i że chciał się umówić z małolatą których nie ma prokuratura?

a i panie cytujacy jakies tam paragrafy. Cpun jest osobą publiczną

@programista_wykopek: chodzi o osoby pełniące funkcje publiczne a nie osoby publiczne, ogarnij sie
  • Odpowiedz