Aktywne Wpisy
elozapiekanka +142
W szkole miałem typa ktorego matka skończyła liceum z moją matką i miałem porównanie co do zycia
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
ZenujacaDoomerka +11
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
@ZabijakaPL: ale wiesz, że to jest standardowa praktyka? Zwłaszcza w USA, tam bardzo często robi się przebazowania, bo na danym lotnisku brakuje miejsc postojowych. Już pomijam, że w St. Louis są centra serwisowe i tam takie loty między tymi dwoma lotniskami to standard.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13055999/taylor-swift-sold-private-jets-sue-jack-sweeney-tracking-flights.html
@PomidorovaLova: Tak właściwie to te szczepienia potencjalnie zwiększają populację czyli jeszcze gorzej przyczyniają się do zmian klimatycznych.
Aczkolwiek z bardziej pozytywnych rzeczy to Gates ma raczej podgląd, że zmiany klimatu należy powstrzymywać przez ulepszanie technologii a nie ascezę i zakazy dla biedaków, więc przypisywanie mu
Za Wikipedią [kwadratowe nawiasy - moje dopiski]
@RafalLygrys: co widzę taki "nius" i komentarze jak twój tak coraz bardziej przekonuje się że ludzie to większe pelikany od pelikanów xD
Teraz co tam sie dzieje w Afryce to zobaczycie co to emisja CO2
Jednakże jestem przeciw progresji podatkowej nawet dla Billa
@Rustyyyy: Parę lat temu jeden reprezentant Polski w sobotę wieczorem w Gdynii po meczu ostro zapił.
Przypomniał sobie w niedzielę nad ranem że jego chrześnica w mieście rodzinnym Jedlicze na Podkarpaciu ma komunie i on musi tam być.
Fajnym odrzutowcem lądował o 10:35 na lotnisku w Krośnie kiedy komunia zaczynała się o 11.
W poniedziałek
Tak właśnie widzę Billa Gatesa :)
@dudurudu: firma zajmuje się badaniami nad rozwiązaniami redukującymi CO2.
Wybacz ale nie znalazłem jeszcze informacji o czymś co wdrożyli w skali przemysłowej.
Chyba że źle szukam - ale jesli jeszcze nie wdrożyli to Bill najwyżej na razie zajmuje się produkcją, którą obiecuje zredukować kiedyś...
A no i jeśli już redukują tylko nie wiem to czemu mam się ograniczać skoro rozwiązania już są?
Audi pracuje nad