Wpis z mikrobloga

@PozorVlak: Ceny nowych samochodów z salonu są chore. Auto dobrej jakości z sensownym wyposażeniem to 150-200 tysięcy. Teraz zestawmy to z np. cenami mieszkań - p------e że za samochód musisz zapłacić około 1/4 ceny przeciętnego mieszkania w duzym mieście.
  • Odpowiedz
@PozorVlak Fiat to całkiem fajne auto. Mam kombi Tipo z rocznika 2019 i jestem zadowolony.
Tyle że to auto w dobrym wyposażeniu powinno kosztować coś około 70-80k. Jakbym miał wydać około 100k to wziąłbym coś rocznego klasy wyżej, bo fiat już takich pieniędzy wart nie jest.
  • Odpowiedz
  • 1
@PozorVlak jak szukaliśmy służbówki do firmy w 2017 to mieliśmy przeznaczoną kwotę max 80 tys brutto - nawet najbardziej wypasiony tipo nie kosztował tyle. Ba, chyba ze wszystkimi możliwymi opcjami nie było to nawet 70 tysi...
  • Odpowiedz
@mikau serio wolisz nowe ciuchy z H&M niż używane ralpha Laurena czy Lacoste? Tak samo wolisz nówkę Xiaomi jakieś redmi niż używanego iphone 13? No błagam
  • Odpowiedz
To jest nowiutkie auto z gwarancją, a nie trup BMW 20 letnie, sklejone z 2 aut.

@Bury_Zenon: Kolega kupowal kiedys w ogole nowe auto? Ta gwarancja to ci c---a daje. Co ma sie kapitalnie zesrac w totalnie nowym aucie? Jakies ewenementy. Podobnie jak w 20-letnim BMW, ktore pewnie kosztuje 1/5 wartosci tego Tipo xD I tak musisz jezdzic na obowiazkowe przeglady, placic za zmiane plynow, czesci eksploatacyjne. Mam obecnie 4
  • Odpowiedz
@mikau serio wolisz nowe ciuchy z H&M niż używane ralpha Laurena czy Lacoste? Tak samo wolisz nówkę Xiaomi jakieś redmi niż używanego iphone 13? No błagam

@Lordon: ale c-----y bait
  • Odpowiedz