Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +63
Wczoraj zwolniłem trzecią sprzątaczke w ciągu roku i jestem lekko załamany jak wygląda ta branża. Pierwsza kradła mi a-----l z barku i kase z portfela gdy zostawiłem go specjalnie na widoku. Nagrałem ją ukrytą kamerą i zwolniłem. Druga miała coś ostro nie tak z banią, bo potrafiła głośno komentować sytuacje zastaną w pomieszczeniu np. Wchodziła do kuchni i mówiła „ja p------e, ale syf” żadnego wielkiego syfu nie było, normalna kuchnia do ogarniecia
bulba1605 +503
Niesamowite, że Włoch może zakręcić w swojej pizzerii pickę za 4e, a Polakowi za mniej niż 40 zł to dejta spokój, nie opłaca się
#jedzzwykopem #podrozujzwykopem #jedzenie #pizza
#jedzzwykopem #podrozujzwykopem #jedzenie #pizza
Mogą, wystarczy tylko być ku... seksworkerką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu
@PanieAreczku: panie deweloperze wszystko dobrze? Wszystko się ładnie sprzedaje?
Jeszcze Ci niektorzy uzytkownicy wykopu. Swoim ogromnym wplywem na rynek sprawiaja ze sprzedaz nam spadla. ( ͡° ʖ̯ ͡°) maja ogromna sile wplywu, sa trendsetterami rynku
Zwlaszcza jak takie szony 5/10 (to juz chyba kolejna) zgarniaja na tym takie pieniadze XD
Teraz trochę lepiej wygląda, kiedyś głównie się spotykała, dużo chlała i ćpała, raz nawet na mirko robiła rozdajo spotkania ze sobą i jakiś Mirek wygrał ale moderator skasował wpis czy komentarz xD
Potem inny Mirek się z nią związał xD
@PanieAreczku: przecież kupiłeś jakieś mieszkanie najpierw potem dom na BK2% i dopiero co dostałeś kredyt gdzie wszyscy dorzucają się. Co jest?
Mieszkania nie kupilem, mam dom na bk w budowie.
@PanieAreczku: dom lepiej jakoś na tą bekę brać/było brać, czy po prostu taka potrzeba bardziej Twoja?
@Xuzoun: k---a, pamiętam jak ona pokazywała swoje zarobki gdzieś. Ja p------e tam chyba od 10k do 30k było hajsu miesięcznie