Aktywne Wpisy
xBURNx +168
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
źródło: temp_file7154077602868780692
Pobierz
Kagernak +35

Siema, ktoś by miał ochotę sprawdzić ten numer pod względem mixu? Nie zdążyłem go skończyć, bo wyjeżdżam właśnie na tydzień i pozostał mi w---w. Wiem, że bas nachodzi na klawisze w breaku i pod koniec, master w ogóle nie był robiony, mix też tak na szybko. Wszystko skończę jak wrócę, ale do tego czasu chce jakąś krytykę usłyszeć co jeszcze prócz tego basu (jest też w c--j za głośny).
#muzykaelektroniczna #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki
Ten początkowy shock 'rozchodzenia sie' proponuje zostawic, jest bardzo dziwny i psychodeliczny, ale to jest styl takiego cyberpunka, który może się podobać
W ogóle fragment 1:16-1:43 ma coś nie w porządku. Przerobiłbym go chyba. I nie rozumiem tej samokrytyki dot. basu. Ten utwór nie chodzi w ogóle w basach. Właśnie brakuje mu niskich częstotliwości. Dynamika też troszkę w nim, hmm... Poza tym to pykanie znika potem, ale się o nim pamięta. Przepraszam za te refleksje. Może taki jest twój styl, a ze stylem