Wpis z mikrobloga

@SzycheU wygląda spoko, ale jednak widać, że to taka Polska pizza. Nie mówię, że każda pizza musi być neapolitańska, takie w stylu amerykańskim czy klasycznym też są spoko, dla każdego coś dobrego, ale jednak już się powoli standardy zmieniają, że lokale coraz częściej serwują nieco lepsze jakościowo produkty a te jednak dają trochę takim osiedlowym klimatem szynki konserwowej i kukurydzy z ananasem z puszki.

Niemniej #!$%@? ze smakiem, ale w dzisiejszych czasach,
@SzycheU nie ma minusa, myślałem że dość dobrze wytłumaczyłem. Chodzi o samą jakość składników, tutaj widać, że jednak jest taka klasyka lat 90.
Trendy się zmieniają, tak jak kiedyś w polskim street foodzie królowały "dworcowe burgery" z kapustą, kotletem z marketu i sałatka szwedzka, dzisiaj gastro burgerowe się tak rozwinęło, że jesteśmy przyzwyczajeni, że świeży burger ze 100% wołowiny, w świeżej bułce z jakiejś lokalnej piekarni a nie pakowanej z makro i