Aktywne Wpisy
WielkiNos +268
Te statystyki są przerażające. Największa porażka polskiego systemu edukacji. Przez dziesiątki lat zaniedbywany w szkołach problem, który wisi nad człowiekiem już do końca życia - przewrót w przód na wfie.
Na szczęście ten tutaj i Anna Lewandowska postanowili się tym zająć.
#wychowaniefizyczne #szkola #edukacja #bekazpodludzi #lewandowska
Na szczęście ten tutaj i Anna Lewandowska postanowili się tym zająć.
#wychowaniefizyczne #szkola #edukacja #bekazpodludzi #lewandowska
wjtk123 +43
Rosyjskie pociski nad Ukrainą i potencjalnie nad Polską to bardzo gorący temat, dlatego mylę, że warto zaprezentować w jakiej sytuacji będziemy w przyszłości.
Tak naprawdę największym zagrożeniem są dla Polski pociski balistyczne (Iskandery, Kindżały, Cyrkonie i podobne), które zestrzeliwać mogą tylko systemy Patriot. Można przypuszczać, że to właśnie te pociski zostałyby użyte przeciw najważniejszym celom w kraju. Patrioty posiadają ograniczony zasięg przy zwalczaniu pocisków balistycznych, który oficjalnie wynosi 60 km. Pozwoliłem więc
Tak naprawdę największym zagrożeniem są dla Polski pociski balistyczne (Iskandery, Kindżały, Cyrkonie i podobne), które zestrzeliwać mogą tylko systemy Patriot. Można przypuszczać, że to właśnie te pociski zostałyby użyte przeciw najważniejszym celom w kraju. Patrioty posiadają ograniczony zasięg przy zwalczaniu pocisków balistycznych, który oficjalnie wynosi 60 km. Pozwoliłem więc
Jadę sobie spokojnie 14 i kontrola. Luz blus no problemo bilet skasowany.
Dziewczyna 2 siedzenia dalej obok kasowinka wsiadła przystanek przed kontrolą jako jedyna w tramwaju nie ma ważnego biletu puszcza oko do 2 gości daje 10 zł i jedziemy dalej.
Następny przystanek wsiada jedna osoba. #!$%@? z tego że kasowniki zablokowane w dalszym ciągu w wyniku kontroli ale już leci jeden z ##!$%@? i dopada dziewczynę, która stoi przed kasownikiem.
Jako #gentelmanboners podchodzę i mówię do lekko "pachnącego" kontrolera co on #!$%@?.
On pyta o co mi chodzi. Odpowiadam, o to że owa ofiara nie miała nawet okazji skasować biletu a jej poprzedniczka za 10 zł szybko czmychnęła z tramwaju, którym jedziemy.
Krótka dyskusja, dziewczyna mimo mojej namowy przyjmuje mandat (wypisany doslownie w 30 sek) a ja a słyszę obraźliwe epitety ze strony 3 inteligentów z ##!$%@? o moim poziomie wykształcenia #phdbaza.
Jadę przystanek dalej i idę do domu zasmucony z powodu ich zachowania :(
#sadstory #niecoolstory chociaż dla tej co dała 10 zł #coolstory
Komentarz usunięty przez moderatora