Wpis z mikrobloga

@rales: Ja zawsze robię tak: podchodzę do dziewczyny w autobusie i wkładam jej do ręki linijkę - Trzymaj. - mówię. Wtedy rozdziawia buzię i bada mnie spojrzeniem jakby zastanawiała się, czy przypadkiem nie chcę zjeść jej ojca. A ja, oparty o szybę autobusu mówię, że Andrzej jestem. - O #!$%@? tu chodzi? - pyta ona. - Ściśnij linijkę i odmierz 22 centymetry - z nonszalanckim uśmieszkiem pod nosem przenoszę wzrok z
oni są za głupi, żeby wykorzystać naiwność kobiet. Inaczej by je ruchali, a nie płakali po nocach.

@Ranger: w sensie co by mieli zrobić? Założyć sobie maskę, jak są brzydcy, albo chodzić na szczudłach jak są niscy? Podstawą jest przynajmniej niezły wygląd, a dalej można kombinować.

Kolejna rzecz, oczywiście zdajesz sobie sprawę, że zgodnie z art. 197 kk kto podstępem doprowadzi seksu może przytulić do 15 lat więzienia, więc właściwie każdą
Podstawą jest przynajmniej niezły wygląd

@LezliNilsen: nie - podstawą pod #przegryw są argumenty pod tezę, bo jak przegryw nie ma krzywej mordy, to winą jest to, że jest biedny. Jak powiesz przegrywowi, żeby wyszedł na ulice i pooglądały jakie "czady" chodzą z kobietami za rękę, to powie, że oni wszyscy są beta-bankomatami, a ich p0lki ruchają się po kryjomu z jakimiś #!$%@?, a biedny chłop tylko wydaje na nie hajs xD
nie - podstawą pod #przegryw są argumenty pod tezę, bo jak przegryw nie ma krzywej mordy, to winą jest to, że jest biedny. Jak powiesz przegrywowi, żeby wyszedł na ulice i pooglądały jakie "czady" chodzą z kobietami za rękę, to powie, że oni wszyscy są beta-bankomatami, a ich p0lki ruchają się po kryjomu z jakimiś #!$%@?, a biedny chłop tylko wydaje na nie hajs xD wg. tej logiki rozwiązanie jest proste -