Aktywne Wpisy
tomojezastepczekonto +593
Beznazwyy +170
Zrobiłem materiał o Starshipie i o tym, dlaczego jest rewolucją.
Pomysł na ten materiał był taki, żeby osoby nieinteresujące się przemysłem kosmicznym mogły zrozumieć, o co chodzi, więc duża część materiału nie skupia się bezpośrednio na rakiecie.
W materiale znajduje się kilka ciekawostek, ale jest to tylko kropla w morzu tego, co można o tym projekcie powiedzieć.
Link do znaleziska, jeśli ktoś zechciałby wykopać.
https://wykop.pl/link/7612867/dlaczego-starship-jest-rewolucja
Pomysł na ten materiał był taki, żeby osoby nieinteresujące się przemysłem kosmicznym mogły zrozumieć, o co chodzi, więc duża część materiału nie skupia się bezpośrednio na rakiecie.
W materiale znajduje się kilka ciekawostek, ale jest to tylko kropla w morzu tego, co można o tym projekcie powiedzieć.
Link do znaleziska, jeśli ktoś zechciałby wykopać.
https://wykop.pl/link/7612867/dlaczego-starship-jest-rewolucja
W necie jest MASA treści na ten temat ale wydaję mi się, że sporo jest sponsorowanych treści. Możecie wrzucić jakieś swoje doświadczenia? Będę na bank potrzebował zakrętarke, ukośnice, piłe na szynie (też do cięcia pod kątem), może odkurzać, lisice etc
Jakieś opinie o ryobi? Podobno cena vs jakość wypada spoko. No i baterie czy kabel?
#budujzwykopem #budowadomu #budownictwo
Co do marek to tak naprawdę jeśli to ma być użytkowanie domowe to i parkside z lidla wystarczy. Ja mam worx/stary erbauer i bardzo sobie chwalę. Wydaje mi się że bez sensu kupować coś droższego niż ryobi, może nowy erbauer. No chyba że nie liczysz się z kasą to jakieś Milwaukee/hilti/festool :)
Na fakturę kupujesz sprzęt najlepszy jaki cię stać bo będziesz nim zarabiał.
Do użytku prywatnego kupuj to co jest najtańsze, ma dobry i łatwo dostępny serwis. Zajeździsz oddasz do serwisu i dostaniesz nówkę.
@PanJanuszTrzeci: Milwaukee¯\(ツ)/¯
@PanJanuszTrzeci: Jak masz kasę na średnią półkę to bierz Makitę lub Metabo ewentualnie Bosch Niebieski. Do tych sprzętów dostaniesz masę oryginalnych akcesoriów które często są potrzebne, dodatkowo serwis i części zamienne są dostępne bez problemu. Średnia półka to również Hikoki, DeWalt, Milwaukee. Ale tych firm bym nie brał bo np Milwaukee to przegięcie cenowe i w Europie nie warto kupować bo masz krótką gwarancję w stosunku do