@jan-chrzciciel: podmień "mężczyzn" na "czarnych", clue pozostanie w zasadzie bez zmian (uogólnianie jednostkowych przypadków na całą grupę ludzi, którzy jedynie mają jakąś wspólna cechę), nie tylko julka się zesra, ale dostaniesz bana na iksie i do tego możesz nawet pojechać do sztumu za mowę nienawiści.
Po pierwsze 80%-90% gwalcicieli to osoby z najblizszego otoczenia ofiary, często rodzina. Na jeden taki przypadek ataku na jakiejś melinie przypada 9 ataków ojców/wujków/kuzynów/nauczycieli.
no właśnie, inni squatowcy to wręcz rodzina. Patologiczna, dysfunkcyjna rodzina. Po pierwsze rozróżnij temat podgrupy - lewicujących Julek, nienawidzących mężczyzn, od statystyki dotyczącej ogółu społeczeństwa.
@jan-chrzciciel: przecież to całkowita prawda. Jakiej nie spytasz to ma jakieś nieciekawe historię, nierzadko niebezpieczne. A na wykopie ryk, że ruchajo się z oskarkami
Ja prywatnie unikam lewakòw i nie spotykam zbyt czesto powyższych. Inni znajomi/znajome też nie.
@recznik_z_ikei: może po prostu nie gadasz z kobietami? Ja nie widzę różnicy między tym co opowiadają lewaczki a tym co mówią konfiary. Ten jest różnica w ocenie, te drugie potrafią stwierdzić że to normalne i luz (xD), ale jak spytasz o konkrety to są takie same
@jan-chrzciciel: ja mizogonizm tlumacze ich kobiecym placzem, szantazem emocjonalnym, awanturami o nic, bezmyslnoscia, brakiem szacunku dla czasu drugiej osoby…
@jan-chrzciciel: niech się marynują w swojej nienawiści (w dużej części do siebie samych jak sądzę, i eksternalizują to nie oszaleć, bo powiedzieć sobie prawdy i przyjąć tego konsekwencji absolutnie nie potrafią) aż zgniją. Zrób męską rzecz, wzrusz ramionami i zajmij się tym co w życiu ważne albo zacznij tego szukać.
@PonuryKos123: to prawda, hardych konfiar jest bardzo mało i lepiej było dać do przykładu normictwo (czyli w warunkach polskich umiarkowana prawica), ale no co ci poradzę, że znam osobiście takie jednorożce?
Komentarz usunięty przez moderatora
no właśnie, inni squatowcy to wręcz rodzina. Patologiczna, dysfunkcyjna rodzina.
Po pierwsze rozróżnij temat podgrupy - lewicujących Julek, nienawidzących mężczyzn, od statystyki dotyczącej ogółu społeczeństwa.
@recznik_z_ikei: może po prostu nie gadasz z kobietami? Ja nie widzę różnicy między tym co opowiadają lewaczki a tym co mówią konfiary. Ten jest różnica w ocenie, te drugie potrafią stwierdzić że to normalne i luz (xD), ale jak spytasz o konkrety to są takie same
@szybki_zuk: konfiary? A w jednorożce też wierzysz? XD
Nawet jak na neuropka wyjątkowo konfabulujesz :D
@recznik_z_ikei: nie może, tylko na pewno xD