Aktywne Wpisy

Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem

PorzeczkowySok +21
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
źródło: IMG_20241102_002356088_HDR3
Pobierz

Lodówka huopska i kolekcja magnesików ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale mało bo w 2023 nic nie doszło i pewnie w tym roku też ech... (ಠ‸ಠ)(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
źródło: temp_file1161284968722428163
Pobierzźródło: temp_file1424444737348612534
PobierzA bo se byłem pół roku a magnesy mi się podobały różne ¯\(ツ)/¯
Przede wszystkim centrum czyli wyspa młyńska mega ładna okolica. Są też tam różne muzea, taras widokowy (wstęp wolny).
Myślęcinek (taki duży park) na którego terenie masz zoo, największy w PL ogód botaniczny (wstęp wolny), małe zbiorniki wodne, atrakcje dla dzieci, duży park linowy, park miniatur.
W dzielnicy Fordon "dolina śmierci" -
TAJNE BAZY HITLERA: DAG BROMBERG - TAJNE MIASTO
Dolina Śmierci
Myślęcinek największy park w PL
Tu masz Biskupin 50 km od miasta