Aktywne Wpisy
Duza-fajka +65
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
WezelGordyjski +47
Z dZiewczyna już od 7 lat skladamy się na wynajmowane mieszkanie pół na pół. Obecnie płacimy 2500 miesieczmie i dziewczyna dokłada sie 1250zl. Nie sądziłem, że tyle będziemy razem i chce się jej oświadczyć i nie wiem jak jej powiedzieć,że to moje mieszkanie na własność.
#humorobrazkowy #muzyka
Ja biorę z kurczakiem wonton
Ty przyglądasz się jej szortom, ona ci hakuje konto
Na prywatnym tańcu w go-go rzuca dupom hajs jak sponsor"
Mega głębokie teksty chłopaków co w latach 90 byli dzieciakami XD
Bardziej ich lubię za dobry podkład steeza niż teksty Oskara, bo niektóre to się kompletnie nie trzymają kupy xd
Co do płyty ostatniej, to wg mnie średnia. Kilka numerów, które mi siadły, reszta raczej meh.
@erni13: a ja nie lubię problemu, słyszałem tę piosenkę raz i żeby nie wyłapać ironii oraz tego o czym jest i z czego się wyśmiewa, łącząc wersy w całość utworu to trzeba być
Gdyby to był ktoś mniej monotematyczny to uznałbym to za ironię, ale tak?
W intro jest powiedziane, że chyba czegoś prostszego potrzebujemy w kontekście bitu. Na co jest odpowiedź "A to nie ma problemu". W moim rozumowaniu skoro nie ma problemu jako takiego to ten utwór od samego początku miał
Bo ten tekst pada w momencie gdy rapuje Raper Marcelek pokazując przy tym b--ń i n-------i - które wcześniej Gangster Andrzej Chyra dowiózł im na plan teledysku patrząc na nich szydząco a wszystko kończy się na chłopakach
Ja słyszę na końcu TYPOWEGO numeru problemu zwyczajnie z-----y wers na poziomie nagłego ataku spawacza (jak to ktoś wyżej przytoczył) i tyle. Mogę ci tylko