Aktywne Wpisy
mickpl +1518
cytmirka +195
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Właśnie dostałem smsa że Play usuwa usługę "Stan Darmowy" czyli darmowe połączenia i sms w sieci Play, czyli jedyne co mnie jeszcze przy nich trzymało a byłem klientem od ponad 15 lat, gg @play_polska żegnajcie adios xD
Jeszcze podnoszą resztę rzeczy:
minuta krajowego połączenia głosowego i wideo do wszystkich krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych – 0,59 -> 0,79 zł,
wiadomość SMS do wszystkich krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych – 0,39 -> 0,79 zł,
wiadomość MMS do wszystkich krajowych sieci komórkowych – 0,59 -> 0,79 zł.
Nie dość że po przejęciu przez Play całego UPC usługa się niesamowicie stoczyła, to jeszcze dobijają własną sieć komórkową. 80 groszy za smsa, cofamy się o 20 lat wstecz.
Co warto teraz brać? Serio, 15 lat użytkowałem Play, więc nawet nie wiem w co warto iść.
Wymagania:
- na kartę
- darmowe rozmowy/smsy wewnątrz sieci
- możliwość przeniesienia numeru
@open_or_die: oczywiście, że nie biorę bo rozmawiamy jaką ujową ma ofertę Play a przecież to Ty nagle dzwonisz z "hehehe ale w Polsce słabo patrzcie jak w Szwajcarii" jakby to miało cokolwiek do rzeczy XD Na domiar złego chyba się jakoś pocieszasz bo Szwajcaria ma mega ujową cenę za internet (jak większość starego kontynentu) - średni koszt za Mbps 0.44USD, Polska 0.14USD, Rumunia 0.06USD.
Odpalił ci się syndrom polaczka i się czepiasz o coś co sam sobie ubzdurałeś.