Aktywne Wpisy
Spiderix +1260
Szukam kolegi sprzed 20 lat. Graliśmy w ogame wtedy. Miałeś nick tarak. Teraz już masz pewnie 50 jak nie 60 lat:) koper
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Miguelos +402
Patrycja Wieczorkiewicz, czyli współautorka książki "Przegryw". Napisała książkę w której szkaluje i poucza przegrywów - sama nie potrafi korzystać z mikrofalówki a na końcu wszystko zwala na ADHD XD
Taki obraz polskiej lewicy i typowej p0lki ¯\(ツ)/¯
#przegryw #bekazlewactwa #lewica #p0lka #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Taki obraz polskiej lewicy i typowej p0lki ¯\(ツ)/¯
#przegryw #bekazlewactwa #lewica #p0lka #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow
USA jednocześnie wyraziło zgodę na zakup przez Grecję 40 sztuk F-35. Nie wiem czy to przypadek, ale całość składa się na potężny plaskacz w twarz Erdogana. Łaskawie pozwolono mu zakupić schodzący model samolotu bojowego, a jego największemu przeciwnikowi jednocześnie sprzedają znacznie nowocześniejsze maszyny. Mamy więc albo zbieg okoliczności albo zemstę ze strony USA.
Sułtan jest geniuszem polityki na miarę Kaczyńskiego.
#turcja #grecja #usa #lotnictwo #militaria #wojsko #armia #geopolityka #ciekawostki
@wjtk123: co nie zmienia faktu że turcja posiada jedne z największych sił powietrznych w pakcie północnoatlantyckim a teraz się jeszcze zwiększą bo trwają rozmowy nad zakupem eurofighterów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poza tym tutaj istotna jest kwestia balansu sił z Grecją. Do tej pory obie strony miały mniej więcej te same maszyny, a Turcja przewagę liczebną. Teraz Turcja będzie miała podobną przewagę liczebną, ale będzie odstawać technologicznie, bo Grecy będą mieli 18 Rafale i 40 F-35.