Wpis z mikrobloga

ja to tylko tu zostawie w ramach przypomnienia, że takie "badania wariografem" x-D tostował też tzw. Owca WK (pic rel) i wyszło mu że jest naturalny

podobnie simeon panda https://pbs.twimg.com/media/FzlKk-4WYAY3prK?format=jpg&name=large

golas mamusie oszukasz, tatusia oszukasz, ale wykopu nie oszukasz biseksie

#famemma
filixcastellano - ja to tylko tu zostawie w ramach przypomnienia, że takie "badania w...

źródło: obraz_2024-01-27_175508626

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 117
@tracz_here: @Jerzy_Kudelski @BayzedMan
WK to rak jak s-------n i szkoda ze nikt nie glosi o nich prawdy xD najpierw na patencie robili zasiegi, wkrecajac mit naturali i sprzedawali swoja "wiedze" przetlumaczonymi przez translator filmikami z yt angielskiego, potem zalozyli WK sklep gdzie sprzedawali pierdyliard suplementow, ktore nie sa potrzebne zwyklemu chlopakowi do rozwoju/treningow, jednak na swoich filmikach mowili ze to game-changer i musisz to miec byku, d----------i cene
  • Odpowiedz
@filixcastellano: gdzieś czytałem że wariograf nie bada w ogóle szeroko pojętej prawdy ale ślady pamięciowe w mózgu na które reaguje organizm. Doktor który robił badania nad działaniem wariografów mówił , że jeśli np. dana osoba została wychowana i żyje w przekonaniu że kradzież to jest zabranie tylko czegoś mającego dużą wartość to nie zareaguje na wariografie na sytuacje że parę lat temu wyniosła słodycze ze sklepu natomiast jeśli ktoś był
  • Odpowiedz
@BayzedMan: Mój ulubiony natural, ja już mam białeczko zakupione z wk sklep i jem czipsy codziennie jak Saker, zaraz taka forma będzie jak chłopaki z WK, liczy się ciężka praca, prawda ?
  • Odpowiedz
@filixcastellano: akurat to nie tyczy się tylko polskiej sceny fitness a ogolniswiatowej
Mimo że temat sterydów coraz bardziej przebija się do mainstreamu i część tych fitinfluencerow mówi wprost, że bierze to nadal masz mnóstwo osób z sylwetkami pokroju Liver Kinga czy innego mike’a o’hearna którzy utrzymują ze są naturalni
Potem to też działa w druga stronę, gdzie masz osoby dla których widoczny abs to już dowód na zażywanie środków anabolicznych
  • Odpowiedz
@filixcastellano Ja nawet mógłbym uwierzyć w to badanie, ale no nie po tym pytaniu o stratę całego majątku przez odmowę seksu z chłopem XD To była już przesada i jednoznaczny redflag, że jest to ustawione pod wybielenie golasa, bo w życiu nie uwierzę, że osoba tak afiszująca się kasą mogłaby się jej wyrzec ze względu na swój megaturbogiga-niewzruszony heteroseksualizm XD
  • Odpowiedz
@filixcastellano: pan specjalista nigdzie nie był c---a widział ( ͡° ͜ʖ ͡°) z większością zarzutów można się zgodzić, ale WK nie wprawiło w kompleks młodych chłopaków, a wychowało ich bardziej na sportowców. Każdy kto poćwiczy prędzej, czy później odkrywa prawdę jeśli chodzi o limity naturalnego budowania masy. A memowanie budowania formy na kawie piernikowej utrwaliły się na stałe w ich community.
  • Odpowiedz
@Ch0senIndygo:

pan specjalista nigdzie nie był c---a widział

zjedz batonika proteinowego za 10zl bo gwiazdorzysz xD
akurat z pierwszych rak kumpli co cwiczyli i cwiczeniu podporzadkowali zycie, wiem, ze WK im dalo jedynie kompleksy. plus sam tez cwiczylem. tyle co koledzy jeszcze weszli na bombe i tez z pierwszych rak wiem jak wiele daje walenie nawet samego tescia, widzialem ich przed
filixcastellano - @Ch0senIndygo: 
pan specjalista nigdzie nie był c---a widział

zjed...

źródło: obraz_2024-01-27_221613274

Pobierz
  • Odpowiedz