Aktywne Wpisy
Gours +46
Ale ten Rożek to jest też pet - nie dziwne, że gość jest w Kanale Zero. Za czasów PiS gość w ogóle nie wchodził w politykę, jak Mazurek wygadywał bzdury o klimacie to też siedział cicho, ale jak trzeba zaatakować rząd, to jest na posterunku xD Typ zrobił teraz film oparty na własnych wyobrażeniach i urojeniach, bo „może tak być i lepiej być przezornym” xD
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#4konserwy #neuropa #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpodludzi
z fartem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
+Taka stronka dla fanatyków i debili istnieje, i nazywa się kulturadobra.pl. Polecam np. ich recenzję Matrixa xd
https://kulturadobra.pl/matrix/
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@deziom: No to jak w końcu? Jeden tęczowiec powie, że nie można krytykować LGBTP, bo oni tacy się urodzili i nic nie mogą na to poradzić, a drugi tęczowiec, ty, pisze, że oni to jednak w pewnym momencie "odkryli".
@NonOmnisMoriar: a skąd wiesz o co chodzi danemu rodzicowi? Czytasz w myślach czy kierujesz się własnymi stereotypami? To jest jego dziecko i nikt nie ma prawa z góry zakładać, że źle je wychowuje.
Tak samo nie puszczam dziecku Zakochanego Kundla, w którym wyrzucają psa na bruk, Świnki Peppy w której ojciec to gruby po#eb jak i netflixowych wymysłów z niebinarnymi potworami
Dwóch głównych protagonistów zaczyna przygodę z nową grą komputerową (bijatyka podobna do Mortal Kombat) i wybiera swoje wirtualne postacie - jeden kobietę, drugi mężczyznę. Po chwili zamiast walczyć ze sobą przeżywają wirtualny, gorący heteroseksualny romans w pięknej scenerii i super muzyce. Haczyk tkwi w tym, że owymi postaciami sterują dwaj murzyni, którzy są kumplami w realu i są heteroseksualni XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu