Aktywne Wpisy
#kryptowaluty
Zrobiłem zdjęcie tysiąca złotych które powinienem przelać do @sunnyhaze ale który przewalę na piękne ukrainki na #roksa ヽ( ͠°෴ °)ノ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także ktoś tu zostanie wyruchany XD
Zrobiłem zdjęcie tysiąca złotych które powinienem przelać do @sunnyhaze ale który przewalę na piękne ukrainki na #roksa ヽ( ͠°෴ °)ノ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także ktoś tu zostanie wyruchany XD
skrajnie-umiarkowany +157
Nie ma to jak zdefekować z rana na linkedinie bo na radnego nie kandyduje 80-letni dziad z koryta tylko młody chłopak #wybory #warszawa #linkedin #bekazpodludzi #polityka
Co musiałoby się stać żeby spadki były 50% albo scenariusz druga Hiszpania? Albo USA 2.0 tak jak to było kiedyś?
Patrząc na ilość ofert na wynajem w Łodzi to już ten rynek jest przestrzelony XD
- regulacja zakupow spekulacyjnych
- brak ingerencji w strone popytowa
- wzrost podazy
- wzrost bezrobocia
- regulacja rynku najmu
- wysoki kataster bez mozliwosci obejscia
- wojna
Czyli nigdy. xD
@Marvel7: w strefie EUR może być recesja, co spowoduje u nas recesję (bo polska stoi eksportem do EU, i SSC)
W mojej ocenie w Warszawie będą rosły ceny i spadki mało prawdopodobne ale w Polsce lokalnej to już zupełnie inna sytuacja. Polska jest bardzo warszawocentryczna, wszystkie urzędy