Aktywne Wpisy

GlenGlen12 +428
Pracuję w biurze obok kołchozu, zajmuje się tam rozliczeniami i fakturowaniem dokumentów od klientów - ogólnie tym podobnym gównem.
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie

źródło: robpill
Pobierz
mirko_anonim +441
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witajcie.
Dziś świętuje swoje 41 urodziny, konto usunąłem jakiś czas temu, a chciałem napisać kilka zdań, dlatego z anonima.
Dziś po pracy około 14:45 zabieram z domu córkę 10 lat, która sama wraca po szkole, bo ma tak blisko, że nawet przez jezdnię nie musi przechodzić. Idziemy razem na piechotę po żonę, która kończy o 15:00 i dalej do restauracji, gdzie dołączy do nas jeszcze syn, który kończy też o
Witajcie.
Dziś świętuje swoje 41 urodziny, konto usunąłem jakiś czas temu, a chciałem napisać kilka zdań, dlatego z anonima.
Dziś po pracy około 14:45 zabieram z domu córkę 10 lat, która sama wraca po szkole, bo ma tak blisko, że nawet przez jezdnię nie musi przechodzić. Idziemy razem na piechotę po żonę, która kończy o 15:00 i dalej do restauracji, gdzie dołączy do nas jeszcze syn, który kończy też o
#kryptowaluty #gielda #ekonomia #finanse #inwestycje #btc #bitcoin
źródło: 1705882854989868
PobierzJak coś to podaż piasku też jest ograniczona, zasuwaj lepiej kopać.
Każdy pieniądz fiducjarny dąży do zera tak było zawsze i będzie w przyszłości. Deal with it.
Cała wartość BTC
źródło: EkUHjO9XkAgKB57
Pobierz@julian351: xD
Pierwsze powinno być backed by the US army
a drugie backed by cypherpunks
Poza najpotężniejszym państwem świata. Ja tam bym wolał, żeby moja waluta była podparta atomowymi lotniskowcami i wystarczającą ilością głowic nuklearnych żeby zniszczyć ludzkość, niż przez zgraję spekulantów z komputerami w piwnicach, zużywających ogromne ilości energii do tworzenia waluty, która w praktycznych zastosowaniach jest gorsza od fiatów.
@Corona_Beerus: Polska jest jednym z głównych eksporterów piasku budowlanego. Ten z pustyni się nie nadaje, bo jego ziarna są zbyt okrągłe i się nie wiąże, więc nie da się z niego budować. Zasoby piasku w Polsce, to głównie efekt polodowcowy. Nie ma go wcale dużo.
Nagminnie jest, że ludzie jeżdżą do lasu i nielegalnie kopią piasek. Bo ceny na
@Corona_Beerus: Ale akceptuje krypto czy akceptuje płatność przez jakiś system, który natychmiast wymienia krypto na fiat? Ustala ceny w krypto czy wyznacza je na podstawie przelicznika wymiany z tego systemu?